Denver Nuggets - Our town, Our team

Vilken vättig människa lägger ut en morgonträning klockan 07:00 en lördagmorgon? VIlken vättig människa går på en morgonträning klockan 07:00 en lördagmorgon?

jag vet inte faktiskt, men jag ska dit. Jag hatar det, det betyder att  jag måste gå att lägga mig tidigt, det betyder att jag inte längre kan göra roliga saker på fredaskvällar utan att va helt död nästa morgon på träningen, det betyder att mitt liv är slut i alla fall på fredags kvällar för utom dom kvällar då jag inte är "sjuk" nästa dag. Ja, jag tycker fan synd om mig själv. Jag akn ju alltid sluta men jag har ingen lust att se ut som en michelin gubbe, vissa kanske finner det attraktivt, men jag har inte den smaken tyvärr. och dessutom ska man trivas i sig själv och då vill jag helst inte se ut som en hund fullt med rynkor på hela kroppen, och med rynkor som inne håller mängder med fett gör inte livet lättare. det är bra knepigt att leva ibland alltså.

jag vill till ägna mina vänner en komentar: HUR KAN NI?!(Lämna mig ensam en fredagkväll?! ni är beroende av min ni älskar mig har ni slagit i huvudet eller? jag vet att ni vill jag ska komma men sorry  jag dissar er daaaaaahaa, ajg skasitta hemma fetta framför tv:n och äta ostbågar, bli söndertuggad av min hund som lider av kvällsryck samt gå och lägga mig tidigt, HAh nu är ni jävligt undsjuka va? Mmm det visste jag väl, men gråt hörrni för ni får inte va med hahhahHHAHAH ni får vänta tills imrogon tathaa! gråt för fan stackars er som är utan mig. jag känner hur ni längtar efter min närhet eller bara att få se min underbara skepnad ha, jag får se den när jag vill jag behöver bara titta i en spegel. så sov gott, dö gärna av längtan till mig)