1000 Cvn och noll svar

Hur svårt ska det egentligen vara att få ett jobb? Har skrivit CVn som en tok känns nästan som ett för varje jobb som finns i hela världen... om det finns femton jobb då iof.... Men ändå liksom.... de flesta brukar ju dock säga att man måste söka 100 och av dom 100 sökningarna kanske man får ett... om man har tur....
Det jobbiga med alltihop är att det suger på ens krafter och självförtroende när man sitter och tragglar med CV efter CV, skriva något unikt och olikt i varje Cv (Nästan) och sen är man inte ens värd att få ett tackbrev att man ansökt, "tack för att du sökte jobb hos oss men _______ (där det står anledningen varför man inte fick det)".
Men nej. Ansökningen förblir obesvarad och man sitter och sliter hår för att man undrar varför ingen hör av sig och om dom kommr göra det, bör man ha mobilen med sig vart man än går? eller ska man ignorera den? men tänk om dom ringer! hjälp! 1000 tankar men noll svar. Men jag har inte slutat kämpa än jag är fortfarande en arbetssökande och inte en arbetslös. Det kanske ser ut som att jag tycker synd om mig själv men det gör jag inte ska jag säga! bara säger att de borde gå lite lättare! om jag fick bestämma ;) Jaha ja ne men nu ska jag väl börja på mitt 16 natti!