Jag har mycket att berätta!

Okej. Idag har jag mycket att skriva om.

1.Mitt nya jobb
2. Sena bussar
3. Sydpoolens Tropical fest
4. Träning



1.
Jag kan ju börja med att berätta att jag fått ett nytt jobb. Vet inte vilka jag sagt det till men det har jag iaf lika bra jag skriver det här också. Det är ett deltids jobb på en VVS firma i fittja.

Där sitter jag på kontoret och gör pappersarbete, jag har ett eget skrivbord, en egen dator, egna pennor och en egen stol! (som resten av dem som jobbar där använder när inte jag är där... så de är inte bara mitt  egentligen :( ) På kontoret sitter Jag! den bästa av dem alla, sen har vi herr kjell en mycket trevlig gubbe i sina bästa år, han påminner om en riktig morfar vilket han också är men för att beskriva honom på ett bra sätt; alltså en snäll morfar :) Sen har vi Chefen också mycket trevlig men lite blyg, ganska kraftigt överviktig och det verkar som att han inte önskade sig en parfym i julklapp om ni förstår vad jag menar... han är super snäll :)
Sen har vi hans son som är väldigt lik sin far, han ska tydligen fungera som städare, han städar på torsdagar vilket jag såg honom göra idag. Annars är hans tjänst väldigt slapp då han sitter och sover hela förmiddagen i en fotölj, också en blyg prick men snäll.

Det var en kort beskrivning av dem jag jobbar med. På firman finns det ju såklart några montörer anställda, har dock bara träffat två av dem och dem kallar jag för bill och bull. Jag började förra måndagen så har hunnit vara där snart två veckor. På min första dag var dessa "charmtroll" inne på kontoret och stökade mitt första intryck var:

Två jätte stora bebisar i 45 års åldern.
Två stökiga tolv åringar utklädda till 45 åriga gubbar.
Två 45 åriga män som aldrig växt upp.

Och alla dem där grejerna kom på samma gång.

Det första den ene av bill och bull frågade var:
"Ey, hehe elin är du singel eller? höhö"
Chockad över frågan svarade jag misstänksamt
"eh.. nej? varför undrar du?"
"åh jaha fan då, helvete då"sa han och skakade besviket på huvudet "tusan då" fortsatte han att mumla
Jag kände mig lite illa till mods och äcklad
"vadå vad menar han egentligen?! vad är det för snuskig äcklig gubbe som jobbar här egentligen?! Usch han skulle ju kunna vara min farsa äckliga äckelgubbe tror han att han har en chans eller?! äckel snusk gubbe!"
Jag tittade på honom igen och fortfarande satt han och skakade på huvudet och mumlade "va synd"
Jag drog mig där ifrån.

Sedan på torsdagen dök bill och bull upp igen och då var chefens son linus där (jag hade inte träffat han innan) så säger bull (snuskgubben)
"aa elin va synd att du va upptagen då nu har ju inte linus en chans" så började de flabba och gick därifrån.

Då förstod jag att bull inte hade frågat för sin egen skull utanför att kunna retas. Dumma gubbe.

Men jag kan iaf säga att varje gång dem är på firman märker man dem. De stökar omkring och beter sig som småbarn, dem tror att dem är coola och roliga men är egentligen lika töntiga som teletubbis.




2.
Sen kommer vi till den andra punkten. Bussar. Jag har ju nu fått åka mkt buss eftersom jag ska till fittja.

Först tar jag 753 till sjukhuset, springer till 748s busshållsplats åker till fittja centrum sätter mig på 702 som stannar nästan precis utanför min arbetsplats. Men... Alltid är det någon buss som är sen och som då gör att jag missar den andra bussen, den viktiga bussen från eller till södertälje! och får då stå i gettot fittja och vänta på att nästa buss ska komma vilket den alltid gör om ca en halvtimme.

Jävla skit bussar eller ska man vara sur på busschuffören? Fast det känns orättvist det är förhoppningsvis inte med flit dem kommer sent... eller? Men förra torsdagen hade jag fetaste oturen som förstörde min dag.

Det började med att 753 var försenad, helvete hoppas jag inte missar den andra bussen nu, så när 753an stannade vid sjukhuset kutade jag som en stucken gris för att försöka hinna med 748an. När jag nästan är framme ser jag hur den åker förbi mig och på ett retsamt sätt säger " nänänänänä du hann inte med mig" "HELVETES JÄLVA SKIT AAAAAAAAAAAAAAAAAH" As irriterad får jag stå i minusgraderna och vänta på nästa buss som kommer om en halvtimme. Till slut kommer bussen, jag hinner med 702 och jag kan gå upp till jobbet och jobba mina 4a timmr. När jag slutat går ut och ställer mig för att vänta på bussen som ska ta mig till fittja centrum bussarna kommer 25 och 55. jag väntade på 55bussen, jag gick ut i god tid för att vara säker på att hinna med kl var 53, klockan blir 54, den blir 55, nu borde den komma.... nee klockan blir 56,57,58,59, klockan blir hel! klockan blir 01, 02, 03 Å nej men se där kommer ju bussen! Hoppas 748 står kvar på stationen så jag inte missar den... tror ni den stod kvar?

Hahahahha nej så klart inte! Varför skulle den göra det... "AAAAAAAAAAAAAAAAAH JÄVLA FITT BUSS HELVETE SKIT BAJS CHUFFÖR!" as förbannad fick jag stå och vänta 30 minuter på bussen igen såklart! två gånger på en dag det är inte sant! Är gud arg på mig eller? och just de de roliga i detta då... idag är det torsdag.... hände samma grej igen?

JA.




3 & 4. Sydpoolens Tropical Fest och träning

Nästa helg, inte den här helgen utan nästa ;) Är det tropical fest på sydpoolen, det är 20 års gräns men jag får gå för att jag känner alla vakterna och fyller ju snart.... (i maj hehe) 20 själv så dem sa att det var okej. Men. Jag hade tänkt ha min fina "sexiga"baddräckt som visar mina höfter... problemet är att jag har gått upp lite sen jag köpte den och konstigt nog "host" sitter den inte alls lika sexigt längre... Jag har alltså en vecka plus lite till att träna bort de skavankerna som förpestar min baddräcktsstyle! och har därför funderat på att köra en vecka med sån där diet dricka! tro inte att jag fått några ätstörningsproblem det har jag inte... jag ska bara komma i den där baddräckten och se as het ut så är det bara! Så jag ser det lite som ett litet expriment liksom för att se om det händer något med  fettet på höfterna... Samtidigt har jag tränat i två veckor nu 10/14 dagar känner mig stolt har börjat bygga muskler igen och mer ska det bli. Jag har haft lite ontur med träningen hela december låt jag sjuk, de var:

1 vecka förkyld (ont i halsen, hosta snor som rann, snor som satt fast, munsår osv.)
1 vecka urinvägsinfektion
1 vecka förkyld (mest snor och hosta)
1 vecka magsjuk och feber

Jag har alltså nästan haft allt på en månad. Tummen upp.
Men nu är jag igång igen och det känns så jälva bra alltså!





Puss och kram skumbanan!