Micke smygbloggar

Igår var det tortyr dagen. Först var vi nere på stan och köpte alkhol, sen kolla vi efter present till min bror(det var dock ingen tortyr). Då när vi gick runt i affärerna såg Elin en nästrimmer och sa "Micke Micke! vi måste köpa en sånhär åt diig! jag lovar att jag kan köpa den åt dig!"
Jag svara med " Nä aldrig, kommer göra skit ont ju!"
men på något sätt hamna den i en liten påse på väg hem till högmovägen, och det blev jag som köpte den. Men Elin köpte batteri åt den, så jag kunde använda den i all evighet.
På kvällen så skulle vi pröva den, jag fega som fan. Till slut tog Elin över och röjde runt den i näsan på mig, efter cirka 5min och 7 sekunder, så var allt hår i näsan borta....
så istället för att snoret fasna i håret så åkte allt rakt ut, som en jävla snorunge! och näsan vart röd efteråt.
Sen så upptäckte Elin att den kan användas i örat också självklart så skullle hon pröva det, men det funka inte lika bra. Då såg hon att det fanns skit i öronen, alltså smuts. Så hon tog fram en näve med topsar och börja gräva runt i örat. Inga mjuka rörelser här inte eller att vara lite försiktig det fanns det inte en tanke på inte. Det var våld på högsta nivå. Hon hitta allt! fyyyyfan va äckligt det var. Vet inte hur man ska beskriva det men har ni sett brunt öronvax någon gång? Den färgen vare och det var svin mkt vax och kladd. Båda skrek medan saneringen utfördes. Eller jag stirra bara in i vägen och gapa det kom inte så mkt ljud från mig, jag tror jag var i koma just då. Men Elin skrek och kämpa med att allt skulle bort. Hon lyckades få bort allt efter en lång fight mellan henne och mina öron. Efter det så skulle tydligen mina ögonbryn fixas, och dum som jag är går jag med på allt... hon hade hittat silvertejp någonstans i mitt hus så när jag satt i datastolen och hämtade andan efter den tortyr jag hade utsatts för så attackera hon mig med silvertejp och band fast mig i stolen. Hon började dra bort hårstrån från mina ögonbryn och lite skinn bitar som rök när hon missa hårstråna. Ont som fan gjorde det, hon är ju inte försiktig när hon håller på. Satt fast så det var inte mkt man kunde göra. Efter det tog hon fram något som kallas ansiktsmask som hon hade köpt i affären tidigare idag utan att jag hade sett det. Så hon öppna förpackninen och börja kletta in det i facet på mig. " Det ska sitta i 15min micke så jag kan ju göra någon rolig tattuering på dig :D:D:D!"
Hon tröck bläckpennan rakt på magen och börja rita, pennan tog innge bra så hon fick trycka extra hårt. Efter 20 minuter var hon klar och släppte mig fri, jag sprang in i badrummet och där såg jag en kille med vit ansikte och hela magen fylld med blommor. Efter 5 minuters  kämpande med att få bort masken från ansiktet så lyckades jag, och kunde sedan lägga mig i sängen och pusta ut. Tortyren var äntligen över, Helt röd och med ite små sår i ansiktet somna jag.