En dag :P

Mmn... :) Vi i 9:an ska göra en film om vår "tid" på skolan =D bästa. :P Som vanligt ska det bli tjaffs mellan Flickorna om vem som ska göra vad å så men asså de är lugnt det finns fortfarande någr 9:or kvar som får göra klart filmen. dom andra ligger på sjukhuset, själv va jag ju coool, tog det lugnt , lyfte bara på de ena ögonbrynet och fortsatte att fila naglarna elller vad jag nu höll på med. 

Usch:P nörd.


Aff men iaf Typ Igår fick jag rå ryck på daniel å rönner så jälva störa :O dom gick å trampade ner varenda jävla snigel dom såg :@ först va jag snäll mot dom å bad dom snällt att låta bli sniglarna. MEn SEN!!!!!!!!!!!!! börjar dom kasta sniglar mot mig:O inte på mig men förbi mig ARGH då vart jag jätte sur och slängde ner dom på marken och krossade dom som en snigel.
Jag kom överens om med deras föräldrar att dom itne behövde en begravning för dom har betett sig så illa :/ Men ni kn få hälsa på deras lik och spotta på dom nere vid skolan, ni vet på den dära ängen/ åkern eller va fn det är. varsogod det är grattis.



image5

Tillängnad alla Mördade sniglar.... RIP