Jag är galningen!

Hej alla Lussebullar!
Har nyligen börjat gymma på Actic (alltså gymmet i badhuset eftersom det är gratis för personal!) och fick instruktion i tisdags. På instruktionen gick man igenom några maskiner som man skulle träna och skrev sedan ner nummer, siffror och inställningar på ett papperskort som var ens egna personliga kort som man ska fylla i varje gång man är där.

"Härligt" tänkte jag "Nu jävlar ska jag komma igång". Kortet stoppade man ner i ett rosa kuvert (YAY rosa :D) som man sedan stoppade ner i ett fack på den boksaven som ens efternamn börjar på. I mitt fall vart det B för Bohlin. Jag stoppade ner min kort och kunde sedan nöjd och glad trava hemåt.

Idag gick jag upp på gymmet för att göra debut. Jag gick fram till facken och fiskade upp mitt kort "Elin Bohlin" Perfekt! Det var ju rena barnleken att hitta mitt kuvert bland alla de andra 50 rosa kuverten!

Jag drog ut kortet ur kuvertet tog en penna och gick för att värma upp. När uppvärmningen var klar va det bara att sätta igång med styrketräningen, "F3... vart ligger den då" lite vilse i skogen virrade jag runt tills jag tillslut hittade rätt "Perfekt!"

Jag började pumpa maskin och skrev ner mina siffror, gick till nästa och pumpade lite till, "hum va konstigt, skrev inte instruktören vilka inställningar jag skulle ha? eller minns jag fel?" Jag tittade fundersamt på mitt kort då det såg ganska tomt ut, "hade jag inte fler maskiner än så här" tänkte jag förvånad "jaja!" Jag fortsatte vidare men blev aningen förrvirrad när den fjärde övningen var nr 15 "va tusan den här körde ju aldrig jag... har han skrivit fel eller va?" men sen såg jag en maskin brevid som jag kände igen"jaha han menade säkert den, för den gick vi igenom sist"

Jag fortsatte träna på och gick igenom maskinerna tills jag hamnade på en maskin där jag tränade biceps, i vilan började jag studera mitt kort lite närmre "Hum... alltså jag kan svära på att jag hade fler maskiner än så här... är det någon som lagt in sitt kort i mitt kuvert eller va är det här?" Jag vände på kortet för att kolla att mitt namn stod på kortet men inget namn stod och jag började bli väldigt misstänksam, eftersom jag visste att jag skrivit mitt namn på baksidan på kortet, "Va tusan! vem är så klantig att lägga in sitt kort i mitt kuvert!" tänkte jag irriterat, "vilken galning" när det plötsligt slog mig...

"HELVETE! JAG MÅSTE TAGIT FEL" Jag sprang tillbaka till facken slet upp kuvertet och kollade på namnet:
"Elin Blomberg? Vadå Elin Blomberg! Fan fan fan! Shit" Panikslagen gick det upp för mig att det var jag som var galningen som tagit fel kuvert och ännu värre skrivit i fel kort! "Nej nej nej! vad ska jag göra nu? Hjälp!"

Stressad sökte jag efter en lösning "Jag kanske kan skriva ett nytt kort till henne!" och slet åt mig ett kort. Men när jag skrivit de tre första maskinerna upptäckte jag att det var ju fel sorts kort "Åh nej!" vid det här laget rann det svettpärlor i pannan på mig och händerna darrade. Skamsen la jag tillbaks hennes riktiga kort (som jag hade skrivit på) i kuvertet, tröck ner det på B letade upp mitt eget och skyndade där ifrån.

Från och med nu har jag bestämt mig för att jag ska dubbelkolla att jag tagit rätt kuvert innan jag börjar träna.