Söndags spekulationer

Jaha så var jag tillbaka i soffan igen. Mamma och pappa var och hämtade min säng idag eftersom jag snart flyttar hem till Södertälje igen. Den är helt okej... lite nersjunken men okej... dock väääldigt liten. Nästan som att ligga och balansera på en tråd. Det är tur att det inte är köttätande krokodiler nedanför ifall jag skulle trilla ner. Okej jag överdriver. Men man får defenitivt inte plats med sovsällskap. Har dock en utdragbar säng av någon sort under soffan! Så kanske an ha pyjamasparty! 
 
Det är med lite blandade känslor jag ska flytta hem igen. Hemma är tryggt och jag känner massa människor men samtidigt är det som att gå tillbaka ett steg i utvecklingen. Från att ha vart den stora, starka människan går jag tillbaka till att vara en apa. Okej, nu överdriver jag igen. 
 
Har suttit och skrivit massa personliga brev hit och dit alltså det är ju så jälva svårt! Och jag ska alltid vara så övertydlig vilket innebär att jag skriver en självbiografi på 300 sidor. Sen måste jag sitta typ 2 timmar för att korta ner den till iallafall 50sidor... överdriver. Men det är typ problemet. För mkt onödig information, det är jag det! Och särskrivningsmästare. 
 
Henrik ringde mig idag! Var typ 100 år sen vi pratade :( men jag missade hans samtal å ringde upp typ en timme senare... då hade den jäveln somnat (19:30 var klockan) han vaknade när jag ringde. Han ville inte prata med mig för att han var trött och måste gå upp klockan 3 på morgonen för att fånga fåglar "snyft". Han lovade dock att ringa mig imorgon vid lunch. Bäst för honom.