Status

Status: Munsår, lite ont i halsen, lite snorig, lite hostig, lite ont i huvudet och fortfarande känslan av snoret i öronen.
 
Var tvungen att tacka nej till min kära väns barns dop. Jag vill inte vara tjejen som får en hysterisk hostattack under prästens tal eller den som nyser Agust 1.5  i bakhuvudet, orsakar kaos och erlände för alla föräldrar som förmodligen redan är sjuka hit och dit eller jämt måste hanskas med barnens snorkråkor och hostattacker. Nej. Jag är förnuftig även om jag måste kämpa mot mitt dåliga samvete över att inte vara där på deras första barns dop :(. 
 
Jag får göra nyttiga saker hemma... typ handla, ska bli skönt att komma utanför lägenheten en stund iaf! Dock måste jag ta med mig Rikard som får hämta allt så jag inte tar i saker och orsakar en epedemi, bära munskydd och be alla hålla sig på 5 m avstånd. hehe okej jag överdriver. Börjar faktiskt bli bättre men känner mig snuskig.
 
Heey BTW, på torsdag blir Rikard 25. 25. 22222255555555. Hahah jävla gubbe :D :I. De är faktiskt ganska mkt! De är snart dags för barn, giftemål och villa. JÄÄÄÄKLAR. Som tur är, är jag ju fortfarande bara 21 :) så han får vänta på mig hehe. ELLER NEJ! Jag är inte 21 JAG ÄR 23! :( De är ju typ... snart 25. Å herre jag har inte hunnit med. Inte alls. Aja som tur märks det inte direkt att han är 25. Han älskar sitt data spel, han blir löjligt glad över att titta på transformers... löjligt glad.... och han blir alltid leggad på systemet :D