makesomeroom

Enda problemet efter Skottlandresan är att jag inte har någonstans att lägga alla nya kläder jag köpt.. alla galgar är upptagna alla lådor är överfyllda där ligger redan massa andra nyafastgamla kläder som trängs och knuffas om plats. Skorna har jag inte heller någon plats till, har så mycket grejer att jag inte vet vart jag ska lägga allt!
 
Tvingade några av mina kläder att flytta ut i somras men verkar som jag vart duktig och fyllt på med  nya rumskompisar med tanke på att den återigen är så fullproppad att lådorna går sönder (vilka pappa börjar bli lite smått trött på att laga). Kanske jag borde ha en tavadduvillurmingarderobdag för mina vänner... eller köpa en till garderob :) fast vart ska den få plats? :( 
 
Kläderna är också fruktansvärt bra på att sno plats i min soffa! Jag går och lägger mig och på morgonen är de kläder i hela soffan! Hur gick de till liksom? Och är dem inte på soffan så ta mig fan har dem lagt sig på golvet... vet inte vad jag ska göra med dem.. har försökt lära dem lite disciplin men inte funkar det. Det jobbiga är att när mina trosor är busiga och lägger sig på golvet så lufsar Milton in och kidnappar dem och sen har vi trosor i hela huset! Får hitta en lösning... sen.