Nr du inte vet

Jag känner mig som en desperat liten gnällig snorunge som inte kan va nöjd med nånting, jag ska alltid ha alltng på samma gång kan aldrig nöja mig med bara en sak, och när de blir att jag bara kan få en sak blir jag ledsen och sur. Fan lär dig nån gång människa! sluta va så jälva bortskämd du fick välja, du valde och nu kan du inte ångra dig.
Om förändringar inte fanns hade jaga sluppit sitta här å deppa över saker som tar upp hela min fredagstid bara för att jag är för depprimerad för att ens orka tänka på något annat, jag orkar inte ens äta godis för att jag ska va så jälva korkad att tro jag kunde ha 2 samtidigt, men om man gillar båda sakerna samtidigt å de finns en del saker som är bättre med den ena men andra saker som är bättre med den andra hur ska man då veta? jag vill ju ha båda! då blire liksom ifyllt alltihop. som typ pusselbitar ju! som passar, skit bra! men nej, de går ju inte! de vet jag ju inte går. man kantyp gämföra mig med en liten unge i affären, men mamma mamma ja vill ha den dära mamma dendära också! snällaaaaaaaaaa,! 
Men lilla vän du kan bara välja en!




Jag kännermig äcklad, nästan spyfärdig, varför alltid du på samma plats? varförhar allt valt att gå den här vägen? jävligt synd tycker jag men vad kan man göra, på samma gång är det skönt, jag slipper allt ansvar och alla upprriska känslor, nu har jag bara kännslor som stackars människa, elller du förstör bara för dig själv känslor. De är faktiskt synd om dig. men vad ska man göra? du har valt det själv. det är ditt liv, varför ska jag klmpa in och bestämma över det? det ska jag inte. jag orkar inte bry mig längre faktiskt, Jag har alltid fattat dig, alltid funnits där. men jag gör inte det lägre, jag antar att det var mitt eget val.och vet du? jag är faktiskt ganska stolt. äntligen har jag slutatbry mig om vad jag kan missa när jag itne är med, äntligen har jag kommit fram till att jag skiter i vad alla kommertycka. varför ska jag må dåligt för att fel saker händer när jag int ens behöver vara deltagande, gnska sorglit om jag tänkker på vilket äcklig barn jag har vart, jag har slickat dig i röven allt förlänge.egentlige va vi över för länge länge sen. there is nothing left.