Håller tummarna så dem blir blå...!

Hum verkar skriva med ganska stora mellanrum nu för tiden...
 
Var på intervju idag kl tio angående ett receptions jobb, har inte berättat det för någon dock fick veta det igår att jag skulle på intervju och det står mellan mig och en annan tjej... jag menar om jag får det kommer det märkas.
Det bara en tillsvidare anställning som kan vara mellan 2-6 veckor men jag är ändå sjukt taggad vill testa på någonting annat än det jag gjort hittils.
 
Det är dock med sorg jag förmodligen inte kommer hinna med mina simgrupper som jag älskar att träna och vara med, men som sagt gäller det bara 2-6 veckor och jag måste tänka på mig själv... det skulle vara otroligt roligt och jag skulle få med mig bra erfarenheter. Så får jag jobbet kommer jag tacka JA.

Intervjun gick ju faktiskt väldigt bra! så jag hoppas :) det är en bit att ta sig dit dock men det står jag definitivt ut med. Jag jobbar ju iof varje dag annars men bara kvällar på sss och det fungerar ju så länge man bor hemma... och lite extra på sydpoolen då och då men det blir ju aldrig några jätte pengar den 25 varje månad. 
Det är dags att gå vidare och testa nya saker, så enkelt är det. 
 
Står i ett annat dilemma? Är det dax för lugg??? Har nu låtit den föregående luggen växa så lång  att den når ner till hakan och 90% av tiden ligger den bakom öronen så att jag ser lite halv geekig ut... det är iof ganska fint när den är framme men tydligen irriterande när jag envisas med att stoppa den bakom örat. Kanske klippa lite? och sen lite till om det känns bra? HUUUUUUUM!