Vill du komma igång med träningen eller förändra kosten?

Vill du ha hjälp att komma igång med träningen eller förändra kosten? Jag har flera fantastiska program för att hjälpa dig att få resultat och nå dina mål.
 
Oavsett vad det handlar om, att bara må bättre, att komma igång med träningen och stärka kroppen eller att gå ner några kg. Eller ja... allt i ett!
 
Här är några av alternativen som finns :D
 
Oavsett vilket program du väljer så ingår coachning, online coachning, recept, träningsprogram, 
 
 
 
C9 - Kom igång, en riktigt kickstart!
 

Vad är C9? 
C9=Clean 9 är en nio dagars detox som baserar sig på aloe vera, en kostplan och lite motion. Paketet innehåller alla de produkter man behöv för dessa nio dagar, man får även ett instruktionshäfte där man steg-för-steg kan följa med vad man skall göra, äta och tänka på dag-för-dag. Alltså är det väldigt simpelt! Detta paket passar för både män och kvinnor, personer som tränar. inte tränar, är överviktiga, jaa det är för alla helt enkelt!

Hur fungerar C9?
Det går ut på att rena kroppen, klickstarta en ny livstil och byta ut de dåliga vanorna mot bra vanor! Att dricka aloe vera gel, ta kosttillksott som ger kroppen de vitaminer och mineraler den behöv och ger metabolismen en boost,. Att dricka gooda proteinshakes (och ja de är faktiskt goda!) är grunden i programet. Dag 3-9 får man även äta lågkalorimåltider. Dessutom finns det en "free foods"lista där det står en massa grönsaker och frukt som man får äta hur mycket som helst av, det är inte meningen att man skall gå omkring hungrig!

Vad gör C9 programet för dig?
Det renar din kropp på nio dagar från onaturliga kemikalier och kickstarta en hälsosam livstil och viktnedgången. Det ger dig all den näring din kropp behöv, vilket gör att din kropp inte behöv hålla fast vid sina fettreserver. Aloe vera gelnen är ju grunden i det hela, själva aloe vera gelen innehåller en massa bra näringsämnen!. Forever Therm som även finns med i paketet hjälper kroppen att bränna fett genom att se till att metabolismen fungerar som den skall! Dethjälper också med att hålla blodsockret balanserat! Forever Fiber gör att man känner sig mättare och ger kroppen de fiber som behövs. Forever Lite Ultra Shake är en proteinshake som i vanliga fall används vid träning, men i detta fall som måltidsersättning. Den innehåller en massa bra vitaminer och mineraler och såklart proteiner, dessutom är den super god!

Dag 1 och 2 är planerade så att både kroppen och huvudet skall nolla sig. Dessa dagar börjar gifter lämna kroppen och man kan känna sig ganska trött, möjligen ha huvudvärk. Man har inga riktiga måltider under dessa dagar, men man får äta fritt från "free foods"listan.
Dag 3 till 9 får man äta en 600 kaloriers måltid endera till lunch eller middag, på sidanom resten av produkterna. Under denna tid kommer man även märka av förändringar på kroppen och i välmåendet. Den sista dagen borde du känna dig både bättre fysiskt och psykiskt!

Vad kan man förvänta sig för resultat?
Alla är olika, alltså får alla olika resultat! Men i medeltal har flest människor som gjort detta paket förlorat mellan 2.30 och 6.30kg efter dessa nio dagar. Men som tidigare sagt är inte meningen med detta att gå ner i vikt utan att börja må bättre och få en kickstart på ett hälsosamt liv och rensa kroppen på en massa dåligt!

Vad är nästa steg?
När man har gjort C9 är nästa steg att börja med FIT 1 och efter det FIT 2. Men det är inget måste, man kan även endast göra C9'an.

 

Här kan du se Thomas resultat av C9!

Thomas:

- 3,2 kg 
-5 cm midja 

 
 
F1 - 30 dagar
F.I.T. 1 kommer att ändra hur du ser på kost och träning och hjälpa dig att sätta hållbara mål för viktkontroll
Här kommer du igång med träningen, lär dig hur du ska äta och du kan få fantastiska resultat. 
 
F2 - 30 dagar
F.I.T. 2 handlar det om att forma, förändra och förvandla din kropp. 
Här äter du mer, tränar lite hårdare. Det är här din kropp verkligen 
 
 
Tillsammans är Forever F.I.T. är ett smart program komplett med träning, kosttillskott och kostråd som i tre enkla steg hjälper dig att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 ger din kropp en omstart på nio dagar, F.I.T. 1 kommer att ändra hur du ser på kost och träning och hjälpa dig att sätta hållbara mål för viktkontroll. I F.I.T. 2 handlar det om att forma, förändra och förvandla din kropp. Tillsammans är de en oumbärlig följeslagare på vägen mot att må bättre, och att se bättre ut på 69 dagar! Välj att göra alla 3 eller bara 1 eller 2 av det som passar dig bäst!
 
 
 
 
 

Kommentera här: